RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Названо топ-3 авто, які дозволять впевненіше почуватися на дорозі

Експерти назвали три найбільш привабливі легкові автомобілі для водіїв, які нічим не поступаються кросоверам за критеріями зручності та надійності.

Про це повідомляє "Тарантас ньюс".

Kia Rio X-Line

Найбільш оснащена версія Premium має під капотом 1,6-літровий 123-сильний двигун, який агрегатирован з АКПП. У базовій версії Comfort автомобіль поставляється з 1,4-літровим бензиновим силовим агрегатом потужністю 100 к.с. в поєднанні з МКПП, а дорожній просвіт моделі становить 190 мм.

Renault Logan Stepway

Renault Logan відомий своєю надійністю і невибагливістю, а його модифікація - Logan Stepway може похвалитися кліренсом 195 мм. Також дана модифікація пропонується з двигуном аналогічного об'єму потужністю 113 к.с. в поєднанні з коробкою CVT X-TRONIC.

Lada Vesta SW Cross

Найбільш оснащеною є версія Luxe/Prestige, яка поставляє з більш потужним 113-сильним двигуном і автоматичною коробкою передач. Базова модифікація Comfort оснащується 1,6-літровим 16-клапанним двигуном потужністю 106 к.с. в поєднанні з МКПП на п'ять ступенів.

Як повідомляв "Апостроф", експерти склали рейтинг найпопулярніших з продажу в Україні вантажних авто, якими можна керувати за категорією "В". Серед авто, продаж яких аналізували фахівці, всі машини мають повну масу до 3,5 тонни.