RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Таких зараз не роблять: в Україні хвиля скорботи через смерть Жванецького

На 87 році життя помер Михайло Жванецький, радянський і російський письменник-сатирик, виконавець власних літературних творів. У мережі піднялася хвиля скорботи у зв'язку з його відходом.

"Апостроф" зібрав реакцію українців в соцмережах на смерть Михайла Жванецького. Люди висловлюють співчуття, дякують йому за гумор і пишуть, що "зараз таких не роблять".

Сатирик завершив концертну діяльність в жовтні 2020 року. Тоді представник артиста Олег Сташкевич зазначив, що Жванецький "почувається літньою людиною".

"Як говорив Михайло Жванецький, нічого страшного, якщо над тобою сміються. Значно гірше, коли над тобою плачуть. Сьогодні такий гіркий день. Співчуття всім, хто його любив і знав. Я - серед палких шанувальників сили думки Михайла Михайловича. Його сатира стала для багатьох мудрістю ", - написав у Twitter президент України Володимир Зеленський.

Багато відомих українці сумують через відхід Михайла Жванецького.

Як повідомляв "Апостроф", 4 листопада, на 72 році життя помер видатний реаніматолог, лікар-анестезіолог Фелікс Глумчер, який в Києві проходив лікування від ускладнень коронавірусної хвороби.