RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Названо чотири найдоступніших позашляховики, які не бояться будь-якого бездоріжжя

З кожним днем кросовери все більше і більше займають всі сегменти автомобільного ринку, так як вони змогли замінити інші більш звичні моделі автомобілів.

Видання CarsWeek.ru представило рейтинг найдоступніших рамних позашляховиків в 2020 році.

Haval H5 - від 5500 $ с до 11000 $

Китайський позашляховик Haval H5 має перевірену часом конструкцію позашляховика, яка йде корінням в 20-річну історію. В основі автомобіля використовували платформа від позашляховика Isuzu Axioma, і вона має мінімум відмінностей від свого прабатька.

Mitsubishi Pajero Sport - від 3920 $ до 34899 $

Mitsubishi Pajero Sport зумів зберегти свою рамну конструкцію. В якості основи розробники використовували платформу від відомого позашляхового пікапа Mitsubishi L200, хоча інженери попрацювали над комфортом і керованістю моделі.

Toyota Land Cruiser Prado - від 14119 $ до 31579 $

Це один з найбільш легендарних позашляховиків. Цю модель регулярно включають в рейтинг найнадійніших моделей усього світу. Передня підвіска даного гіганта є незалежною пружинною, а задня залежна пружинна. Також можна встановити пневмопідвіску з гідравлічним телескопічними амортизаторами і стабілізатором поперечної стійкості.

Haval H9 - від 34779 $ до 41142 $

Повнорозмірний семимісний позашляховик Haval H9 - повністю власна розробка китайського бренду. Цю модель побудували на базі рамної платформи з передньою незалежною підвіскою і задньою залежною. Також тут є система повного приводу.

Нагадаємо, що фахівці представили список з позашляховиків, які ідеально підійдуть для розбитих доріг.