RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

5 липня

Всі новини

Ретроградний Марс закінчився: названо шість знаків Зодіаку, яким 14 листопада принесе удачу

У суботу, 14 листопада, ретроградний Марс починає прямий рух, астрологи назвали шість знаків Зодіаку, для яких день стане доленосним і вкрай важливим.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Овен

14 листопада стане одним з найголовніших днів 2020 року для Овнів, адже Марс вважається їх покровителем. Овнів чекають великі успіхи в усіх сферах життя, у них з'явиться нова мотивація і натхнення. Все зміниться в кращу сторону, тому астрологи радять Овнам не боятися змін, навіть якщо на перший погляд вони негативні.

Лев

З 14 листопада для Левів настає сприятливий період, їм можна буде зробити вирішальний ривок на шляху до мрії. Леви відчують приплив сил і бадьорості, знайдуть щастя і удачу, у них пропаде меланхолійний настрій і з'явиться більше віри в себе.

Діва

Дівам дуже потрібні сприятливі зміни. Їх наздожене удача в любові, роботі та інших сферах. З глобальними змінами Дівам краще буде почекати до 2021 року. У січні можна буде задуматися про зміну роботи, пошуки нового джерела доходу.

Скорпіон

З 14 листопада Скорпіонів чекає посилення інтуїції і удачі, в цей час їм варто займатися найважливішими справами. Не відкладайте справи на потім. 14 листопада і найближчі до нього кілька днів чудово підійдуть для енергетичної чистки будинку.

Козеріг

Починаючи з 14 листопада Козерогам варто частіше робити ставку на свої сильні сторони - працьовитість, передбачливість, мудрість. У цей час існує ймовірність того, що Козерогам вдасться з першої спроби домагатися хороших результатів в любові, роботі, бізнесі.

Водолій

Водоліям з 14 листопада можна буде здійснювати дорогі придбання, відправлятися в довгострокові і далекі поїздки, міняти обстановку і місце роботи. Водолії доб'ються великих успіхів в любовній сфері, Марс допоможе їм в цьому.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп для представників деяких знаків Зодіаку, їм доведеться попрацювати в другій половині листопада.