RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Топ-чиновник Нацполіції влип в "карантинний" скандал через сина-мажора: фото і відео

Начальник Департаменту управління майном НПУ Іван Наумов був звільнений після того, як стало відомо, що клуб відпочинку його сина працював під час дії карантину вихідного дня.

Про це повідомляє "Українська правда".

Про те, що Міністерство внутрішніх справ звільнило з посади Івана Наумова, повідомив заступник директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало в коментарі виданню 18 листопада.

"Начальник Департаменту управління майном НПУ полковник поліції Іван Наумов з сьогоднішнього дня звільнено із займаної посади", - сказав він.

Тракало додав, що за фактами, оприлюдненими в відношенні Івана Наумова в засобах масової інформації, буде проведено службову перевірку.

Йдеться про інформацію, яку встановили журналісти видання Bihus.Info. Вони з'ясували, що клуб відпочинку сина начальника Департаменту управління майном Нацполіціі Івана Наумова працював під час дії карантину вихідного дня.

Як повідомляв "Апостроф", 17 листопада Верховна Рада України провалила голосування за рекомендацію Кабінету міністрів скасувати карантин вихідного дня в країні. Нардеп з фракції політичної партії "Слуга народу" Василь Мокан пояснив, чому він і його однопартійці не голосували за цей проект постанови.