RU  UA

Смерть військового на Донбасі і ДТП з п'яним поліцейським у Львові - головні новини 24 листопада

Під Авдіївкою від кулі снайпера загинув український військовий, Росія визнала себе стороною конфлікту на сході України на переговорах по Донбасу, а у Львові нетверезий поліцейський в'їхав у дитячий майданчик. Про це і не тільки - у підсумковому випуску Апостроф News на Апостроф TV.

Загибель військового на Донбасі

Український військовий загинув на Донбасі. В армійця поцілив снайпер бойовиків. За даними штабу ООС, подія трапилася близько опівдня у передмісті Авдіївки Донецької області. Пораненого бійця у важкому стані доправили до лікарні. Незважаючи на зусилля медиків, врятувати військовослужбовця не вдалося.

Росія визнала себе стороною конфлікту на сході України

Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи Росія підтримала план бойовиків щодо Донбасу. Такі дії РФ означають, що вона визнала себе стороною конфлікту на сході України. За словами речника української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, українська сторона запросила в Росії офіційне підтвердження того, що вони підтримують план ОРДЛО. Вони взяли паузу до завтрашнього засідання.

Поки офіційного підтвердження немає, на зустрічі обговорюватимуть план України щодо відновлення миру на Донбасі. Розглядати план, схвалений Росією, Україна стане тільки в разі надання офіційного політичного підтвердження його підтримки.

ДТП з нетверезим поліцейським у Львові

У Львові нетверезий поліцейський влаштував масштабну ДТП. Водій розтрощив три автівки і вилетів на дитячий майданчик. На своєму позашляховику він спочатку врізався у припарковану автівку. Потім він задів ще одне авто, яке за інерцією зіштовхнулося з третім легковиком. Після цього поліцейський виїхав на дитячий майданчик, де зніс на своєму шляху гірку. Зупинився нетверезий водій лише на гойдалці.

Діти дивом не постраждали, а один із батьків ледь встиг схопити свого малюка. Автомобіліста вже затримали та склали три протоколи. Також на нього чекає службова перевірка та звільнення.