RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Доля дасть шанс одиноким: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 листопада

Астрологи дали прогноз на любовну тематику для всіх знаків Зодіаку на 27 листопада і назвали щасливчиків, чиє особисте життя в цей може перевернутися з ніг на голову.

Про це пише видання Рамблер/Гороскопы.

Овен

Небесні світила радять в цей день Овнам бути мудрими і довіритися рішенням другої половинки. Якщо ваш партнер зрозуміє, що він прийняв важливе для вас обох рішення, це зблизить вас ще сильніше. Самотні Овни будуть сповнені бажань підкорювати серця протилежної статі.

Телець

Сьогодні ваша поведінка буде максимально відповідати очікуванням вашої половинки, яка вважатиме вас ідеальним партнером. Ви, звісно, заперечувати проти цього не станете. Самотніх Тельців чекає зворушливий подарунок.

Близнюки

Зірки радять стримати свої бажання, якщо в цей день вам захочеться пофліртувати на стороні. Інакше ви можете зіткнутися з непередбачуваними і не дуже приємними наслідками. Самотні Близнюки захочуть погортати записну книжку і точно зупиняться на одній забутій кандидатурі.

Рак

Зірки радять Ракам в цей день забути про проблеми і присвятити вільний час спокійному проведенню часу вдома. Смачна вечеря і ваша турбота налаштують кохану людину на романтичний лад. Якщо ви поки самотні, постарайтеся приборкати свою уяву.

Лев

Вплив небесних світил у цей день підштовхне вас до бажаної незалежності. Тим не менш, не варто зловживати сьогодні терпінням партнера, інакше в ролі вільної людини виявиться він. Одиноким Левам в цей день дозволені будь-які примхи - ваші залицяльники будуть раді виконати всі до єдиної.

Діва

Положення планет прогнозує Дівам, що їхні стосунки нормалізуються, якщо представники цього знаку забудуть на час про свої розбіжності і займуться спільною діяльністю. Це допоможе вам зблизитися і зрозуміти бажання один одного. Самотні Діви отримають солідну порцію компліментів і зізнань.

Терези

Щоб ваша друга половинка не почала поглядати на сторону, шукаючи розради, зірки радять Терезам випередити події і оточити партнера турботою і любов'ю. Якщо ви поки що самотні, цей день принесе вам несподіване зізнання в почуттях з боку давно симпатичної вам людини.

Скорпіон

Скорпіонам зірки радять не приховувати ніяких секретів від коханої людини. Ваші стосунки міцні, тож можете відверто розповісти про пережитий раніше життєвий досвід. Якщо ви поки не зустріли другу половинку, постарайтеся утриматися від передчасних оцінок.

Стрілець

Якщо сьогодні вам доведеться відмовити коханій людині в її проханнях, постарайтеся зробити це максимально тактовно і пообіцяйте, що виконаєте десятки її бажань в недалекому майбутньому. Самотні Стрільці отримають щасливу можливість потрапити в компанію, де можна завести перспективне знайомство.

Козеріг

Зірки на небосхилі схилятимуть Козерогів до стриманості в прояві почуттів. Однак це не завадить їм проявляти максимум турботи про кохану людину, яку вона оцінить повною мірою. Якщо ви поки самотні, проявіть сміливість і запросіть потенційного партнера на романтичне побачення.

Водолій

Не виключено, що ступінь нерозуміння між вами дещо перебільшена. Можливо, у вас і кохану людину схожі думки, але різні формулювання. Самотні Водолії можуть отримати щедрий подарунок від долі, якщо не відмовляться розширити коло знайомих.

Риби

В цей день контролюйте свої слова і думки, щоб обійтися без критики і зробити конструктивні висновки з того, що вам розповість кохана людина. Інакше довіра між вами може сильно похитнутися. Одиноким Рибам зірки рекомендують розвивати в собі навички спілкування з протилежною статтю.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на грудень.