RU  UA

Володимир Парасюк розповів про відкриті проти нього справи по Майдану

Відомий активіст Майдану і Революції Гідності, колишній народний депутат Володимир Парасюк розповів, що народний депутат Віктор Медведчук (ОПЗЖ) звернувся з позовом до суду про вбивства міліціонерів під час подій Майдану в 2014 році.

Про це він розповів в програмі "Всьо по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV.

За словами політика, в матеріалах справи, про яку він дізнався сьогодні, фігурує його прізвище.

"Віктор Медведчук звернувся до суду з заявою про відкриття кримінального провадження за вбивства міліціонерів на Майдані. Я почитав їх, а там весь згадують моє прізвище: там скрізь Парасюк, Парасюк, Парасюк...", - розповів політик, додавши, що про рішення Печерського суду дізнався буквально за кілька хвилин до ефіру.

Політик додав, що ДБР по заяві Віктора Медведчука і Ріната Кузьміна розслідують справу про так званий "державний переворот".

"Бісяться чорти... Я все, що знав про події Майдану, розповів Горбатюку (Сергій Горбатюк - заступник начальника Головного слідчого управління — начальник управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України, звільнений у жовтні 2019 року - "Апостроф", - розповів Парасюк, додавши, що справу проти нього відкривали і за часів Порошенко, однак вона була закрита.

Як повідомляв "Апостроф", колишній народний депутат Тетяна Чорновол, яку Державне бюро розслідувань (ДБР) підозрює у навмисному вбивстві у справі про штурм офісу Партії регіонів під час подій Євромайдану, заявила, що всі докази по справі проти неї були зібрані впродовж 2014-2016 років за часів попередньої влади.