RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Під Харковом спалахнула масштабна пожежа на Зміївській ТЕС: фото

В ніч на неділю, 13 грудня 2020 року, на Зміївській ТЕС сталася пожежа. Займання почалося на дев'ятому енергоблоці корпусу Б. Представники прес-служби ДСНС Харківської області опублікували повідомлення, в якому йшлося, що пожежу вдалося ліквідувати рано-вранці.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій на своєму сайті.

Також в повідомленні відомства сказано, що о 01:04 на номер "101" надійшов запит про допомогу.

Співробітники МНС повідомили, що близько четвертої ранку область пожежі вдалося локалізувати. Повна ліквідація пожежі зафіксована на 8:30 ранку. На щастя, в цій надзвичайній події обійшлося без жертв і постраждалих. На цей час співробітники МНС, правоохоронні органи та медичні працівники продовжують з'ясовувати обставини пожежі, також вивчаються збитки, нанесені вогнем.

Для того, щоб загасити полум'я, довелося викликати понад 60 осіб з особового складу та скористатися допомогою 16 одиниць техніки. Також в МНС повідомили, що горіла набивка двох регенеративних повітряних підігрівачів, через що і сталося підвищення температури. Зараз це одна з можливих причин пожежи.

З місця події з'явилися перші фотографії, на яких можна помітити пожежну машину і кілька співробітників пожежної служби.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, 12 грудня в Києві загорівся МАФ біля готелю "Експрес". З'ясувалося, що вогнем була охоплена прибудова до будівлі готелю площею 30 квадратних метрів.