RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

В Україні навесні може спалахнути новий Майдан: астролог дав невтішний для президента прогноз

У президента України Володимира Зеленського починається складний період в 2021 році. Зокрема, проблеми можуть виникнути на початку року.

Про це в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV заявив астролог Влад Росс.

"Все говорили, що в 2020 році може бути Майдан. Я говорив, що ні, 2020 рік для Зеленського більш-менш нормальний. А ось складності можуть відбутися на початку 2021 року. Коли Сатурн - символ труднощів, депресії і складних ситуацій, обставин - буде проходити по його Сонцю. з січня по квітень у нього буде виникати думка: "я втомився, я йду, мені все набридло".

Якщо він не почне міняти щось в уряді, якщо він не почне міняти своє оточення, то може бути і якийсь Майдан. Марс взимку входить в знак Тельця. Телець завжди пов'язаний з Україною. Україна відповідає енергетичному потенціалу цього знака зодіаку. А Марс - це завжди активність, це розробка якихось Майданів, якихось важких ситуацій, повалення влади", - зазначив він.

За словами астролога, вся ситуація може посилитися в квітні або в травні, там очікується пік. А ось в лютому і березні буде тільки початок, коли у Зеленського Сатурн буде проходити за Сонцем.

"З іншого боку, в карті України Місяць буде перебувати в будинку законодавства, юриспруденції. Місяць завжди дає коливання, зміни, якісь важкі ситуації - це проектується на осінь. Я даю прогноз, що на 70-80% можуть бути дострокові парламентські вибори", - уточнив він.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": у 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.