RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Різдво 2021: красиві листівки для рідних і друзів

7 січня православні віруючі відзначають Різдво Христове - велике свято, присвячене народженню Ісуса у Вифлеємі від Діви Марії.

Готуємо Різдвяну кутю з пшениці з цукатами: простий рецепт і поради

"Апостроф" зібрав найкращі листівки для рідних і друзів зі святом.

Фото: photo-lviv.in.ua

Від щирого серця хочу привітати Вас з Різдвом Христовим, з найсвітлішим святом. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають Ваш дім, нехай перебуває з Вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, Вам міцного здоров’я душі і тіла. Зі святом!

Фото: photo-lviv.in.ua

Як це чудово, коли справджуються мрії. У Різдвяну ніч трапляються чудеса і загадані бажання здійснюються. Вітаємо Вас зі святом і бажаємо, щоб ваші мрії стали дійсністю! Зі святим Різдвом!

Фото: photo-lviv.in.ua

Вітаю із радісним і світлим святом - Різдвом Христовим! Нехай у твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій дім! Щастя, удачі і успіху всієї твоїй родині, друзям і рідним!

Фото: photo-lviv.in.ua

З Різдвом! Ось і прийшло саме чарівне свято, в яке зима перетворюється з суворої морозної дами в білосніжну, м'яку красуню, щедро вкриваючи все навколо мереживним сніговим покривалом! Я вітаю вас і бажаю щастя, нехай воно буде з вами цілий рік і незмінно зігріває ваше серце!

Фото: photo-lviv.in.ua

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі.

Фото: photo-lviv.in.ua

Раніше "Апостроф" нагадував, в чому відмінність колядок, щедрівок та посівалок.