RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Петербурзі на акції прихильників Навального поліцейський потрапив під гарячу руку: відео нокаутуючого удару

У культурній столиці Російської Федерації, Санкт-Петербурзі, пройшла акція прихильників Олексія Навального. Під час мітингу "під гарячу руку" потрапив співробітник правоохоронних органів.

Про це повідомили журналісти Telegram-каналу Mash.

23 січня 2021 року по Росії "прокотилися" мітинги, метою яких було підтримати опозиціонера і блогера Олексія Навального. Представники ОМОНу і Росгвардії почали проводити масові затримання під час акції. На даний момент в заході беруть участь близько п'яти тисяч осіб, частина з яких знаходиться близько Ісаакіївського собору. Також повідомляється про натовп з боку Невського проспекту.

Мітингувальники показали, що ця акція не є мирною. До місцевого жителя, який брав участь в акції, підійшов співробітник поліції, після коротких реплік чоловік нокаутував поліцейського і пішов далі. Нокаут потрапив на відео.


Представники правоохоронних органів почали вихоплювати людей з натовпу і відводити в автозаки. Неподалік від Сенаторської площі знаходиться декілька десятків автозаків. Люди, що вийшли на вулицю, почали скандувати "Путін - злодій!", і кричати про те, що ситуація з Олексієм Навальним - це "ганьба".

Російський опозиціонер і блогер Олексій Навальний був затриманий відразу ж після прильоту з Берліна. У Німеччині Олексій Навальний відновлювався після отруєння бойовою речовиною "Новачок". Відразу після затримання в мережі був опублікований відеофільм, в якому розповідається історія про палац Володимира Путіна.

Тим часом у Москві затримали дружину Навального, Юлію, з'явилися фото з автозаку.

Як писав "Апостроф" раніше, на мітингу в підтримку Навального затримали 10-річну дитину.