RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

У Харкові під снігом пропадає нічийний рідкісний Rolls Royce - коштує 300 тисяч доларів: фото

Рідкісний автомобіль Rolls-Royce Silver Spur II, який раніше належав померлому кримінальному авторитету, було виявлено на околиці Харкова. Авто вартістю близько 30 тисяч доларів іржавіє під снігом.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook користувач Назар Мельник, опублікувавши фото раритетного автомобіля.

За його словами, автомобілі Rolls Royce рідко зустрінеш в Україні, а в Харкові раніше він не бачив жодного. П'ять років тому Rolls Royce Silver Spur 2 виявили кинутим напризволяще на околиці Харкова.

"Кажуть, що свого часу в "буремних 90" автомобіль завіз в Україну місцевий кримінальний авторитет, і під час його "професійної" діяльності він загинув, а машина зникла. Довгих 20 років про неї нічого не було відомо і ось після обвалу одного з гаражів на проспекті Гагаріна довелося евакуювати майно з інших і так Роллс Ройс побачив світ знову", - повідомив автор фото.

Як стверджує харків'янин, до сьогодні автомобіль стоїть без діла, ніхто не знає, хто його реальний господар.

"Машина з лімітованої серії Silver Spur 2, яка коштувала свого часу 180 000 доларів (з урахуванням інфляції 30 тисяч доларів) стоїть під відкритим небом вже кілька років і тихо іржавіє. Rolls Royce, вершина інженерної думки і автомобільного мистецтва, створений своєю розкішшю і дорожнечею затьмарювати все навколо, і зараз він може затьмарити тільки людський здоровий глузд, так як, наскільки мені відомо - такий випадок унікальний ... "- написав у своєму пості Назар.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на дорогах Харкова засвітився розкішний автомобіль люкс класу Rolls-Royce Cullinan Black Badge , який коштує майже 14 млн.