RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Під Харковом молодь потрапила в страшну ДТП: нові фото і дані про жертви

За фактом ДТП, яка сталася з мікроавтобусом Renault Trafic у вівторок, 9 березня, в Харківській області, поліція відкрила кримінальне провадження. В результаті аварії постраждало 9 молодих людей, двоє з яких загинули.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області, опублікувавши фото з місця події.

За даними поліції, в результаті аварії, яка сталася на автодорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Кам'янка, загинули двоє пасажирів мікроавтобуса у віці 17 і 23 роки, ще шестеро пасажирів у віці від 19 до 22 років і 42-річний водій знаходяться в лікарні.

"Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса Renault Trafic не впорався з керуванням під час обгону та допустив перекидання транспортного засобу в кювет. В результаті події 17-річний пасажир загинув на місці", - сказано в повідомленні.

Одна з постраждалих, 23-річна жінка, померла в реанімаційному відділенні лікарні міста Ізюм.

Поліцейські встановлюють всі обставини ДТП. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв "Апостроф",у Львівській області на автодорозі, яка веде на гірськолижний курорт в селищі Славське, водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням -машина виїхала за межі проїжджої частини і впала в річку Опір.