RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо топ-3 найпотужніші дизельні кросовери - швидкі та економні на дорозі

Кросовери з дизельним мотором дозволяють автовласникові стати економним. Але це не головна характеристика моделей: основний упор виробники робили на динамічні характеристики і максимальну віддачу двигуна.

Про це пишуть "Автоновости дня".

Пропонуємо ТОП-3 моделей кросоверів, які заслуговують на особливу увагу.

На перше місце вийшов німецький красень Audi Q7 W12 TDI. Уже в першому поколінні він давав чудові показники: розгін до 250 км / год, перші сто - розгін за 5,5 секунд. Вага авто - більше 2,5 тонн. Підтверджує свої характеристики на всі 100%: 12-циліндровий турбодизель на 6.0 л, з 500 кінськими силами, 1000 Нм крутний момент.

Британець Bentley Bentayga відноситься до люксового виду кросоверів. Турбодизель на 4.0 літра і 435 л.с, з однаковою потужністю з Audi. За рахунок меншої маси розгін менш ніж за 5 секунд до сотні. Максимальна швидкість - 270 км / ч, крутний момент - 900 Нм.

Лідируючі позиції взяв німецький автомобіль Volkswagen Touareg. Потужний, стильний, з максимальною швидкістю в 250 км / ч. Розгін до сотні майже 5 секунд - 4,9. Двигун на 4.0 л, потужність - 420 кінських сил. Крутний момент - 900 Нм.

Незважаючи на те, що всі три моделі з такими високими показниками, вони мають помірний "апетит". За умови, звичайно, що їхати треба не на максимальній швидкості.

Як писав "Апостроф" раніше, названо авто, які найменше дешевшають з часом - деякі можна перепродати ще дорожче.