RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Інвестори "Аркади" анонсували брифінг в НБУ щодо своїх об'єктів та звернулись до поліції через крадіжку будматеріалів

7 квітня в приміщенні Національного банку України відбудеться прес-брифінг щодо ситуації об’єктів "Аркади", на якому будуть присутні вищі посадові особи держави. А 6 квітня відбулось чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об’єктів незавершеного житлового будівництва, на якому, серед іншого, було озвучено актуальні питання щодо об’єктів "Аркади".

Про це пише об’єднаний Актив інвесторів ЖК "Еврика", "Патріотика" та "Патріотика на озерах" у Facebook.

Так, на засіданні обговорювались наступні питання:

- питання необхідності фінансової підтримки з боку держави нового забудовника у вигляді пільгового кредитування або викупу квадратних метрів;

- питання незаконного вивозу піску з території Осокорків Центральних, що має ознаки злочину;

- питання забезпечення безпеки новому забудовнику при будівництві нового ЖК на території Осокорків Центральних та недопущення протиправних дій щодо блокування будівництва.

Також ГО "Об’єднання інвесторів ЖК "Еврика", "Патріотика" та "Патріотика на озерах" було подано звернення до Дарницького управляння поліції щодо необхідності звернутися до суду в межах кримінального провадження з клопотанням про накладення арешту на пісок на території Осокорків Центральних. Про даний факт було озвучено на засіданні Міжвідомчої робочої групи.