RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Готується до виборів: Добкін годував людей кашею і співав пісню замість Кобзона, фото

Колишній народний депутат Михайло Добкін, який є одним з претендентів на посаду мера Харкова, відзначився кількома витівками на День перемоги над нацизмом, 9 травня.

Про це повідомляє RegioNews.

Одіозний політик, який відомий по ряду скандалів, під час свята годував людей кашею на польовій кухні в Харкові. Як повідомляється, Добкін особисто взявся демонструвати свій кулінарний талант в приготуванні перловки жителям міста.

Також Добкін заспівав пісню "Темная ночь". Примітно, що в ролі співака він себе спробував на телеканалі кума російського президента Володимира Путіна Віктора Медведчука "Перший незалежний". Цей канал було утворено із журналістів, які потрапили під санкції через проросійську пропаганду в Україні.

"Темная ночь" – популярна в Радянському Союзі пісня, яку спочатку виконав Марк Бернес, а потім переспівав російський співак і один із улюбленців Путіна Йосип Кобзон. Кобзон активно підтримував окупацію півострова Крим, приїжджав виступати на окупований Донбас та провідував у лікарнях поранених російських окупантів.

З приводу цього "годування ветеранів" Михайлом Добкіним в мережі з'явилися обурені коментарі.

"Та з його рук я б і чорної ікри не взяв", - зауважив один з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські політики, колишні народні депутати Михайло Добкін і Борислав Береза влаштували перепалку в прямому ефірі з використанням матюків.