RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського відновлює трасу із Сум до Києва

У Сумській області тривають активні дорожньо-ремонтні роботи з відновлення ключової транспортної магістралі регіону, траси національного значення Н-07 Київ - Суми - Юнаківка, що з'єднує обласний центр зі столицею. Капітальний ремонт траси в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" зараз триває на ділянці км 232+260 - км 244+000.

Про це повідомляють в Сумській ОДА.

На цій ділянці вже виконані роботи по заміні водопропускних залізобетонних труб на металеві гофровані. Ведеться розширення земляного полотна, фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштування посиленої основи з щебеневого матеріалу, а також багато інших видів робіт.

Раніше, за інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області, на цій дорозі вже були відновлені ділянки у селах Вакулки і Кушніри Роменського району.

Минулого року, як повідомив голова Сумської обласної державної адміністрації Василь Хома, на трасі Н-07 було відновлено 72 км.

"Сьогодні ремонтні роботи продовжуються, адже загальна протяжність цієї автомобільної дороги в межах Сумської області становить - 171 км. Впевнений, що завдяки програмі "Велике будівництво" Сумщина буде з’єднана зі столицею новозбудованою якісною дорогою", - сказав Хома.

Нагадаємо, до кінця 2023 року в Україні планується відновити всю мережу загальнодержавних доріг. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.