RU  UA

Занадто багато ризиків: українець розповів, що твориться з ринком нерухомості в Донецьку

На Донбасі окупаційна влада почала забирати порожні квартири, з яких виїхали люди або власники яких не сплачують за комунальні послуги. Однак продаж квартири на окупованих територіях пов'язаний з безліччю ризиків.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповів власник квартири в тимчасово окупованому Донецьку Андрій Кузьменко.

"Я вивчав питання, але не заглиблювався в проблему. Виникає багато суперечок. Перш за все, необхідно туди їхати і там все вирішувати. Наскільки мені розповідали, можна поїхати на територію, вільну від АТО (в минулому Антитерористична операція, зараз Операція об'єднаних сил, - "Апостроф"), і там з нотаріусом укласти якусь угоду і начебто так продати ", - розповідає чоловік.

При цьому, за його словами, ціна нерухомості дуже низька і існує багато ризиків.

"Ніхто не впевнений, чи отримаєте ви гроші. Втім я знаю, що люди продають нерухомість, вони пишуть про це в Фейсбуці. Я навіть читав, як люди там щось продавали і продовжують продавати. Наскільки це ризиковано, я не знаю, але я на це не наважуся зараз", - резюмував він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Продав квартиру - залишився без грошей - житель Донецька про "ринок" нерухомості в ОРДЛО.