RU  UA

Відпочинок в Україні: як і де можна відпочити за 15 тисяч і дешевше

Сезон відпусток у розпалі і відпочинок в Україні поступається за співвідношенням "ціна-якість" закордонним курортам.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV розповіла провідний менеджер туристичної агенції Зоя Ліпінська.

Вона зазначила, що якщо для порівняння взяти якийсь гарячий тур до Туреччини, який можна купити за 15 тисяч за двох з урахуванням перельоту харчування за схемою "все включено", і буде власний пляж, то в Україні за цю суму можна максимум отримати відпочинок без переїзду і з харчуванням - в кращому випадку, лише сніданки.

Ліпінська початку огляд українських курортів з Одеси, адже це найпопулярніший український курорт, куди масово всі їдуть.

"Відкриваю тури на ці ж дати - 2-7 липня. Які є варіанти турів? Ті ж готелі "3 зірки". Але потрібно враховувати, що тризіркові готелі в Україні і в Туреччині - це різний рівень. Тут буде набагато слабший. Вибираємо тури з перельотом і що ми бачимо? Бази відпочинку - від 13440 гривень на двох. І це без харчування ", - констатувала вона.

За умови самостійного відпочинку, можна вкластися в суму дещо меншу.

"Якщо ми будемо дивитися просто готелі без харчування, то, звичайно, сума буде меншою, тому що тут у вартість закладений ще і внутрішній переліт. Тому в суму до 10 тисяч гривень в Україні, оплачуючи тільки проживання, можна вкластися. Ну і додатково харчування", - резюмувала провідний менеджер турагентства.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": У Туреччині можна відпочити за 15 тисяч за двох і це буде "все включено" - фахівець з туризму.