RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Запросили голову ФДМ на каву: інвестори ЖК "Варшавський Плюс" проводять акцію в Києві

Дмитро СенниченкоФото: УНІАН

У вівторок, 6 липня, під стінами офісу Фонду державного майна України розпочалася мирна акція-запрошення, ініційована інвесторами ЖК "Варшавський Плюс", що на Виноградарі. Учасники акції прийшли проводити ранкові ритуали зі своїми родинами під стіни ФДМУ та запросили голову Фонду Дмитра Сенніченка приєднатися до них на каву.

Інвестори висловили сподівання, що акція спонукатиме чиновників сісти за стіл переговорів та вирішити питання щодо введення будинків в експлуатацію. Цей процес заблоковано замовником будівництва - агрокомбінатом "Пуща Водиця", який ухиляється від виконання своїх зобов'язань за вказівкою керуючого органу - ФДМУ.

Інвестори вже пробували надіслати до Фонду відкритий лист, колективне звернення, особисті звернення та публікували матеріали в ЗМІ з проханнями вирішити питання. Такі кроки не дали результату. Вони зазначили, що хочуть особисто почути відповідь від голови ФДМУ на питання: "на яких законних засадах чиновники мають право вирішувати чи жити чи не жити громадянам України у своїх квартирах, придбаних власним коштом?".

Як повідомили учасники акції, станом на 10 годину ранку на робочому місці голови ФДМ Сенніченка та його помічників не було, і інвестори прийняли рішення написати заяву в поліцію через порушення посадовими особами трудової дисципліни.