RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Дистанційні школи в Україні - названі головні переваги та міфи

новини компаній

Сьогодні багато батьків віддають дітей у сучасну дистанційну школу.

Про те, чим привабливе навчання в режимі онлайн, "Апострофу" розповіли в "Оптимі" - одному з передових навчальних закладів такого типу в Україні.

Головні переваги дистанційного навчання

Далеко не завжди легко знайти "сильну школу" неподалік, особливо коли мова йде про невеликі міста. Але навіть знайшовши таку, чи можуть батьки бути впевненими, що їх дитині приділять достатньо часу, допоможуть освоїти важкі теми. В "Оптимі" заявили, що дають таку гарантію для своїх учнів.

Так, дистанційна школа знімає питання щодо дороги до школи, важких портфелів, пошуків навчальних закладів з вивченням іноземних мов або профільних фізико-математичних класів. Все це тепер доступне через інтернет. При цьому дитина більше не скута кількістю дітей в класі, навчальних годин по кожній темі і викладачів в школі. Вона може займатися в зручний час, де тьютор в будь-який момент відповість на питання, що цікавить, допоможе розібратися зі складною темою.

В "Оптимі" стверджують, що дитина під час навчання в їхній школі не обмежена підручниками та зошитами. Мультимедійні лекції, анімовані уроки, інтерактивні завдання та вправи - лише мала частина того, що дозволяють включити в щоденний розклад сучасні технології.

Також в "Оптимі" батьки не тільки мають постійний доступ до всіх навчальних матеріалів, а й можуть у реальному часі побачити прогрес дитини, поставити запитання викладачам.

Міфи про дистанційне навчання

Міф №1: Вчитися дистанційно можуть лише старшокласники або "дисципліновані діти".

Учні в дистанційних школах дійсно більш організовані і зібрані, але це скоріше наслідок їх навчання. Тут робиться акцент на мотивації дитини, її намагаються зацікавити знаннями, допомагають розвинути необхідні навички самоорганізації. Такий підхід не тільки робить навчання більш комфортним, а й демонструє ефективність на практиці.

Міф №2: На дистанційному навчанні діти не вчаться, а тільки отримують підручники. Домашні завдання і роботу вчителів виконують батьки.

Для цього міфу є навіть своя спеціальна форма, з якою плутають дистанційне навчання. Екстернат - це дійсно більш вільна форма. Однак це не дистанційне навчання, про яке йде мова, і їх не слід плутати.

Дистанційна школа "Оптима" пропонує можливість спробувати навчання онлайн: факультативно, без зміни навчального закладу і в рамках безкоштовного демодоступу. За цей час діти і батьки самі зможуть зробити висновок і переконатися в перевагах.

Ознайомитися з умовами дистанційного навчання в "Оптимі" можна на сайті школи або зателефонувавши за телефонами, також зазначеними на сайті.