RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Яблучний Спас 2021: кращі смс і привітання в прозі

19 серпня православні християни відзначають Яблучний Спас або Преображення Господнє. За важливістю свято стоїть на третьому місці після Різдва та Великодня. Вважається, що в цей день іде літо і настає осінь.

"Апостроф" зібрав найкращі смс і привітання в прозі до цього дня.

***

Вітаю зі святом Яблучного Спаса і бажаю, щоб цей день запам'ятався яскравими фруктами, смачними пирогами та солодкими емоціями!

***

Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє - Яблучний спас наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом - їхні помисли. Зрадій і насолоджуйся цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

***

Нехай як стигле яблучко в руки впаде щастя та удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі та теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров'я!

***

Дива здійснюються у свято Яблучний Спас. Ми збираємо сонячні дари літа, насолоджуємося останніми днями та зустрічаємо осінь. Нехай кожен сезон залишає в ваших серцях найприємніший, добрий і благодатний слід!

***

З Яблучним Спасом кожного, хто вірить в чудеса перетворення! Нехай теплими променями сонця зігріються ваші серця. Нехай новий сезон приносить заспокоєння і щастя. Сміливо мрійте, парить в небесах, і всі бажання неодмінно збудуться.

***

Сердечно вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб життя було таким же солодким, як стиглі яблука, а душа розквітала, як молода яблуня. Нехай Господь супроводжує Вас в цьому нелегкому шляху, захищаючи від мирської суєти та розчарувань.

***

У літній, теплий день Яблучного Спаса бажаю море посмішок, романтичного настрою і невичерпного здоров'я. Нехай чаша душі буде завжди сповнена щасливими миттєвостями, які зігріють серце навіть в найхолодніші дні.

***

Вітаю з благословенним Яблучним Спасом! Будьте завжди молоді душею і тілом, насолоджуйтеся кожним моментом життя. Нехай будь-які справи закінчуються тільки успіхом, а сонце стане дороговказом.

***

У день Преображення Господнього хочеться побажати щирого щастя, чистої любові та невичерпного здоров'я. Нехай доля наповниться тільки блаженними моментами, а мирська суєта і турботи обходять життя стороною.

Раніше ми опублікували повний список того, що можна і не можна робити на Яблучний Спас.