RU  UA

Останні теплі дні перед похолоданням: модний прогноз на 14 вересня

Погода в Україні закликає нас радіти сонечку та насолоджуватися теплою погодою перед традиційним похолоданням. Покращити настрій допоможуть модні поради.

Про це йдеться в сюжеті "Національного ранку" на Апостроф TV.

У центральних областях та на півночі синоптики прогнозують +21...+23 вдень. Вночі температура впаде до +12...+14. Мінімалізм та стриманість другий рік поспіль залишаються однією з головних модних тенденцій. Цієї осені в тренді буде одяг, схожий на уніформу: чорні костюми з сорочками та краватками, білі сукні з фартухами та суворі офісні образи.

Класичний стиль в одязі характеризується простим лаконічним фасоном з мінімумом деталей. Серед кольорів використовуйте нейтральні та пастельні відтінки або геометричний, дрібний принт (смужка, горошок чи гусяча лапка).

На сході України температура сягатиме +25…+27 вдень, яка до ночі обернеться до +10…+12. Якщо класичний стриманий стиль занадто нудний для вас, альтернативою буде "розслабленний костюм". Теперь можна з легкістю перенести домашній затишок у повсякденний стиль.

Дизайнери пропонують м’які, неструктуровані костюми з різного матеріалу на ваш смак: вовни, шовку або твіду. Головне, щоб костюмчик сидів та пасував до вашої фігури.

Мешканців півдня погода також порадує сонцем з температурою +26...+28 вдень та +13...+15 вночі. Мода циклічна, а тому цього сезону повертається тренд 2000-х років - занижена талія.

Сміливі образи у стилі Брітні Спірс доповнять гардероб будь-якої модниці. М’які брюки з низькою талією, більш брутальні джинси або легкі, ніжні спідниці з'явилися на подіумах багатьох іменитих дизайнерів.

На заході України очікується +21...+23 вдень і +10..+12 вночі. Чоловікам радимо звернути свою увагу на трикотажні поло. Вязані поло мають усі характеристики класичної сорочки: тримаючий форму комірець, гудзики та стриманий стиль.

Ця річ додасть спортивну нотку до повсякденного одягу. Поєднувати поло можна як з блейзером та брючним костюмом, так і з джинсами та спортивними бермудами.