RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Відео, де Лерос бере гроші за "мочилово" людини Кличка, остаточно видає його - блогер

Народний депутат Гео Лерос брав хабар за медіаатаку на однопартійця Віталія Кличка ‒ Михайла Терентьєва.

Про це у своєму блозі написав політичний експерт Володимир Цибулько.

"Нардеп Гео Лерос остаточно спалився, взявши гроші за мочилово людини Віталія Кличка Михайла Терентьєва. Це випливає з нової серії відео за участю Лероса, де той отримує від невідомого 10 тис. доларів. Натомість одіозний нардеп обіцяє влаштувати цькування Терентьєва. І дійсно - на наступний день виходить зі скандальним викриттям підкупу цим соратником Кличко своїх виборців. Справа відбувається в жовтні минулого року, напередодні місцевих виборів, на яких Терентьєв балотувався до Київради від УДАРу. Відео з викриттям кандидата Лерос випустив 20 жовтня, а гроші отримав, відповідно, 19 числа. А вже 22 жовтня нардеп відзвітував перед наймачем про виконану роботу - це відео також опубліковано в мережі", ‒ повідомляє експерт.

У своєму блозі Володимир Цибулько також ставить питання, хто міг бути іншою людиною на плівці.

"Тут, звичайно, виникає питання - хто цей наймач, хто давав Гео Леросу гроші? Варіантів насправді кілька. Це міг бути та Вадим Столар, а міг бути та Андрій Богдан. А міг бути навіть Ігор Воронов. Всі ці люди ненавидять Кличко. І всі вони свого часу той чи інший спосіб близько перетиналися з Леросом. Столар дійсно давав йому гроші на артпроєкти у 2016-2018 роках. І Гео навіть дякував бізнесмена за допомогу з випуском своїх книги та фільму. Богдан у своєму інтерв'ю сам розповідав про те, що зіграв у долі Лероса важливу роль, фактично завівши його в Раду. З Вороновим нардеп також близький. Або, принаймні, був ще рік тому. З 9 по 13 листопада 2020 року Лерос провів час на пляжі в компанії цього мільярдера. Журналісти публікували фото з їхнього спільного відпочинку. А також писали, що на той момент Воронов був куратором Лероса", ‒ вважає Цибулько.

Резюмуючи, політичний експерт ставить питання, яку відповідальність понесе народний депутат Гео Лерос.

"Втім, зараз головне питання не в тому, хто давав Леросу гроші, а в тому - що Гео, будучи нардепом, брав хабарі за "мочилово" політичних опонентів, зокрема, з табору Кличка. А також в тому - яку відповідальність понесе Гео Лерос за корупцію і медіакілерство?" ‒ закінчує Володимир Цибулько.