RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Життя після смерті: що говорила пророчиця Ванга про душу і потойбічний світ

Відома провидиця вважала, що після кремації душі людини потрібно більше часу для відновлення, ніж при звичайному похованні. Ванга мала своє власне уявлення про життя після смерті та облаштування загробного світу.

Про це пише rsute.

Ясновидиця говорила, що померти може тільки тіло людини, а його безсмертна душа продовжує існувати навіть після остаточного зникнення останків.

За словами Ванги, щоб знову втілитися в щільної матерії, душа має пройти якісь випробування і піднятися на новий рівень. Вона вважала, що кожна нова інкарнація відбувається в більш досконалій формі.

Душа починає земний шлях в тілі комахи, потім народжується в тілі тварини, і лише потім - в людській подобі. Також кожне нове життя наповнене більшою кількістю позитивних моментів.

Болгарська провидиця підтверджувала, що після кожного втілення людина забуває про нього, але при цьому почуття його зберігаються. Це може пояснити дивні відчуття, які ми називаємо дежавю.

Переконання Ванги про низку перероджень нагадує вірування буддистів про колесо Сансари, яка є коловоротом народження і смерті у світах, обмежених кармою.

Раніше ми писали, що Ванга говорила про природне довголіття деяких знаків Зодіаку.