RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Депутата в Раді спантеличив фільм про "оргії геїв": фото листування

Позафракційного народного депутата, члена партії "Свобода", Оксану Савчук, схвилювала новина про держфінансування, виділене на зйомки фільму про оргії сексуальних меншин, в сумі 20 млн грн.

Листування парламентаря, яке велося у сесійній залі Верховної ради, потрапило до об'єктива кореспондента “Апострофа” Романа Пєтушкова.

У чаті своєї політичної партії Савчук обговорювала можливу реакцію на виділення державного фінансування для зйомок фільму "Мій юний принц".

Соратниця нардепа Ольга Альберт рекомендувала Савчук:

"Ольга, порадьтеся з Філіпом про нашу реакцію і чи це правда".

Людина на ім'я Ярослав відповіла народній обраниці: "Я б написав коротко звернення про стурбованість щодо підтримки таких фільмів".

Видання "Собор", посиланням на яке користувачі ділилися у вказаних чатах, пише :

“У Києві відбувся Сімнадцятий конкурсний відбір Держкіно. За результатами конкурсу випливає, що українському глядачеві нібито необхідна драма з життя геїв, які знущаються з християнських символів і перетворюють їх на сатанинське збочення”.

Зазначається, що 20 млн грн від Держкіно отримав фільм, у якому цинічно поглумилися над головною християнською молитвою “Отче наш”. При цьому національні козацькі чи патріотичні фільми урізали, назвавши їх неактуальними або такими, що не мають попиту.

Раніше ми писали, що український державний телеканал "ДІМ" транслює у своєму ефірі радянські фільми із пропагандою комунізму.