RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Приймуть будь-яке рішення суду: мати харківського мажора зробила жорстку заяву

Мати мажора з Харкова, який влаштував смертельну ДТП 26 жовтня, сказала, що прийме будь-яке рішення суду, яким би воно не було.

Про це Марина Дегтяр заявила на шоу "Говорить Україна".

За її словами, жінка вийшла на зв'язок з Німеччини. Вона розповіла, що купила собі старий автомобіль і залишила майстру на техобслуговування.

"Це машина сім'ї, яка оформлена на моє ім'я. До цього у мене була машина, але вона застаріла і постійно ламалася, її продали та купили іншу", - каже вона.

Оскільки незадовго до ДТП її сина помітили за кермом машини, другий комплект ключів та всі документи на авто жінка забрала з собою до Німеччини. За її словами, вона ніколи не передавала синові право керувати автомобілем.

Марина принесла співчуття сім'ї загиблого. Також вона додала, що зробить все можливе для надання допомоги родині. Жінка прокоментувала і ситуацію з покаранням Миколи.

"Хочу, щоб закон був однаковий до всіх людей у цій категорії злочинів. В інтернеті пишуть, що ми пропонуємо комусь гроші, щоб хтось узяв на себе. провину, це не так. Микола перебуває у СІЗО без телефону та якоїсь техніки. Більше того, я не можу передати йому навіть кросівки, бо не приймають. Поблажок для нього ніхто не робить".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Мережі з'явилася нова інформація про батьків 16-річного Миколи Харківського.