RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Можна буде покататися на санчатах: коли Київ накриє справжній снігопад

Ось-ось настане перший календарний місяць зими. Очікується, що початок грудня у Києві супроводжуватиметься мокрим снігом. У деякі дні вночі буде невеликий мороз, але стійкого снігового покриву не передбачається через нестабільність температури.

Синоптик Наталія Птуха розповіла "Апострофу" про те, коли у Києві з'явиться шанс уперше за зиму покататися на санчатах.

"У перший день грудня в столиці очікуємо мокрий сніг, але не можна сказати, що він буде тривалим, тому що в перші дні грудня не буде стабільної температури. 1 грудня очікується деяке зниження температури: вночі - 0-2, а в ден ні - 0 + 2. Але вже 2 і 3 грудня очікується певне підвищення температури, тому весь сніговий покрив, який може утворитися в середу, у четвер розтане. Але в п'ятницю ввечері очікуємо знову зниження температури", - розповіла "Апострофу" синоптик Наталія Птуха.

Починаючи з суботи, 4 грудня, нічна температура буде переважно з позначкою "мінус", а вдень також варто очікувати, що в столиці буде -1-2. Наступного снігопаду варто очікувати вже з 6 грудня. І тоді вже є шанс покататись на санчатах.

"У понеділок-вівторок вже буде сніг, який справді може затриматися надовго. Тому що спостерігатимемо тенденцію до більш стрімкого зниження температури", - додала Наталія Птуха.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": "Буде багато снігу: синоптики розповіли про погоду у Києві у грудні".