RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

СМС-вітання з Новим роком 2022

Часто проблематично додзвониться до близьких новорічної ночі, але можна привітати їх душевним повідомленням.

"Апостроф" приготував кілька яскравих смс-вітань, за допомогою яких можна подарувати трішки тепла своїм рідним та друзям.

***

Дорогі мої рідні!

Вітаю вас з Новим роком!

Бажаю вам величезного щастя цього року!

Нехай усе, що не виходило, – вийде!

Нехай усе, що боліло, – вилікується!

Нехай все у вас буде так, як ви хочете!

Вітаю вас і дуже люблю!

***

Вітаю з найрадіснішим, найдобрішим і найчарівнішим святом, Новим роком! Нехай цей рік стане чергою радісних днів, наповнених ніжністю та любов'ю. Нехай у всіх починаннях приєднається удача та везіння! Нехай у домі завжди буде тепло та затишно, нехай у ньому завжди панує гармонія! Міцного здоров'я тобі та всім твоїм близьким!

***

Нехай під Новий рік Дід Мороз принесе мішок. А в мішку будуть щастя та багатство. Коли ви станете щасливими та багатими, не забудьте покликати нас у гості. Дуже хочеться свята!

***

Поспішаю привітати з Новим роком! Хочу побажати тобі вірити у казку і тоді казка прийде у твоє життя! Міцного здоров'я тобі, щирого сміху та виконання заповітних бажань! Нехай лиха і тривоги обходять твій дім. Усього найкращого в Новому році!

***

Є у кожного мрія сьогодні! І всі ми хочемо, щоб вона чудово здійснилася! Так не втрачатимемо цієї надії! Повіримо у казку! А раптом пощастить? З Новим роком вас!

***

Цього вечора всі загадують бажання, всі чекають чудес та подарунків! А я хочу побажати тобі, мій друже, стати виконавцем чиєїсь мрії! Нічого немає приємнішого, ніж бачити радість в очах тих, кого ми любимо! З Новим роком тебе! Твори дива і радуй своїх коханих та рідних!

***

З Новим роком! Нехай цей рік збільшить весь накопичений успіх! Нехай удача наздоганяє в найкращий момент! Нехай це світле, казкове свято, принесе все довгоочікуване! Бажаю тобі незгасних сил та перспективних планів у Новому році!

***

Вітаю тебе з Новим роком! Бажаю здоров'я, щастя та успіхів у роботі. Нехай цей рік приносить лише гарні новини та впевненість у майбутньому, нехай завжди буде достатньо енергії для досягнення вибраних цілей. Бажаю, щоб весь рік доля щедро обдаровувала всілякими земними благами!

***

Вітаю з Новим роком! Нехай настрій буде яскравим, як вогники на ялинці! Бажаю 365 днів спостерігати за щирими, щасливими посмішками своїх близьких та улюблених людей та радіти разом із ними! Нехай цей рік залишиться у пам'яті, як рік виконання заповітних бажань!

***

Вітаю з Новим роком! Нехай прийдешній рік здійснить всі твої мрії! Від щирого серця бажаю бадьорості, здоров'я та вічної молодості. Щоб усі справи просувалися у потрібному напрямку, і щоб тебе супроводжував успіх! Бажаю плисти за течією щастя у Новому році!

Раніше ми публікували зворушливі привітання для коханої людини у віршах та листівках.