RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Мокрий сніг та сіре небо: синоптики розповіли про неприємну погоду на вихідні

Синоптики попереджають українців про не надто приємну погоду найближчого вікенду. По всій країні очікуються інтенсивні опади у вигляді мокрого снігу.

Про це свідчить інформація, оприлюднена Українським гідрометцентром.

29 січня

У суботу на переважній частині території протягом доби стовпчики термометрів показуватимуть від -1 до +1 градуса. На півдні вдень буде дещо тепліше - 2...4 градуси вище нуля. У Карпатах уночі посиляться морози до -6...-8 градусів, на заході - від 0 до -3 градусів. На сході - 0...-2 градуси. На решті території - від -1 до +1.

Опади у вигляді мокрого снігу вночі прогнозують на заході та в центрі, а вдень - дещо припиняться. На півночі та сході очікується мокрий сніг упродовж усієї доби. На решті території - без істотних опадів. Вітер - 7-12 метрів за секунду.

30 січня

У неділю синоптики прогнозують вдень майже у всіх регіонах температуру 0...2 градуси вище нуля. На півдні +2...+4 градуси. Уночі на заході очікується -2...-7 градуси, у центрі та на півночі -3...-5 градусів, на півдні - від -2 до -4 градуси, на сході - 3...-5 градусів.

Протягом доби очікується мокрий сніг по всій Україні. На півдні та сході - тільки вдень. Вітер - 5-12 метрів за секунду.

Раніше "Апостроф" повідомляв про погоду на території гірськолижних курортів українських Карпат.