RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Укрпошта відновила роботу деяких відділень: названі області

Укрпошта вирішила відновити роботу частини відділень 25 лютого там, де це безпечно і для клієнтів, і для працівників.

Про це йдеться на сайті поштового оператора.

"Ми розуміємо, наскільки наша робота важлива для вас. Насамперед робота відділень в обмеженому режимі буде зосереджена на забезпеченні обслуговування найбільш уразливих верств населення пенсійними виплатами та товарами побутового споживання. Також можна отримати свої посилки", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, йдеться про те, що за звичним графіком почала працювати більшість відділень у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській та Чернівецькій областях, частково працюють відділення у Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Полтавській та Харківській областях.

При цьому відділення у Київській, Луганській, Сумській, Херсонській та Чернігівській областях не працюватимуть до стабілізації ситуації.

Зазначається, що Укрпошта домовилася з європейськими партнерами про поновлення відправлень авіаперельотами, як тільки це буде можливим.

Укрпошта також повідомила, що повністю припинила співпрацю з Поштою Росії та Білорусі, і тепер посилки та перекази до цих країн не приймаються. Посилки, які були прийняті до 24 лютого, будуть повернуті власникам із оплатою.

Раніше Держспецзв'язок закликав українських операторів не відключати абонентів за відсутності грошей на їхніх рахунках. Окремі оператори підтримали це рішення.