RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Дешевше свині: в Україні підрахували, скільки коштує російський солдат

Країна-терорист оцінює життя свого "гарматного м'яса" дешевше, аніж свиняче м'ясо. Міноборони РФ обіцяє виплатити сім'ям знищених окупантів в Україні лише по 11 тис. рублів, що еквівалентно (за неофіційно-комерційним курсом) 50 доларів США.

Про справжню ціну смерті російського громадянина-терориста розповіли в Оперативний ЗСУ.

Кілограм свинячого м'яса в Росії коштує в середньому 300 рублів, таким чином вираховуємо, що одну свину продають за 21 тисячу рублів. За мертвого солдата-окупанта дають 11 тисяч рублів, а отже один кілограм - 157 рублів, що вдвічі дешевше за ціну на м'ясо мертвої свині.

Ось так оцінює життя своїх орків путлерівський режим. Ураховуючи стрімке падіння курсу рубля, то ці 11 тисяч уже перетворюються у звичайні та непотрібні папірці. Окрім цього, Росія не визнає смертей своїх окупантів, число яких вже перевищує 9000, тому навіть ці мізерні кошти отримають далеко не всі сім'ї, які втратили чоловіка/сина/батька/брата.

Раніше "Апостроф" повідомляв про окупантів, які тільки зараз прозрівають та кажуть, що їхнє керівництво просто викинуло їх на свавілля долі. За їх словами, вони вже не їли по 4 дні.