RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Псковські спецназівці зазнали втрат під Харковом і відмовляються воювати - дані розвідки

Рашистського полковника Бушуєва злякали величезні втрати його бригади, унаслідок чого він відмовився виконувати накази та вступив у конфлікт із командуванням Західного військового округу.

Про це повідомив керівник Центру оборонних реформ Олександр Данилюк з посиланням на дані української розвідки.

Бригада псковського спецназу ЗС країни-терориста РФ зазнала великих втрат на харківському напрямку, через що командир Бушуєв відмовився виконувати наказ про продовження операції.

"Згідно з даними української розвідки, у другій окремій бригаді спецназу ЗС РФ (Псков) в результаті боїв на харківському напрямку вже більше 30 загиблих, 26 поранених, і більше 50 зниклих безвісти, 7 здалися в полон", – інформував Данилюк.

Він вступив у конфлікт із командуванням 20 армії та Західного Військового округу, не відправивши своїх підлеглих в зону бойових дій. Наразі полковник Бушуєв відсторонений від обов'язків.

"У 22 окремій бригаді спецназу ЗС РФ (Степовий) станом на 15 березня 2022 року 8 військовослужбовців загинули і 8 були поранені в результаті артилерійської поразки їх командного пункту", – доповнив цікаву статистику Олександр Данилюк.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на харківському напрямку ворог відступив на попередні позиції.