RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Політолог провів "криваву" акцію під офісом Nestle, яка залишилась на російському ринку - відео

Політолог Микола Давидюк намалював червоною фарбою "ДЕТИ" на території українського офісу Nestle. Такий же напис був перед Драмтеатром в Маріуполі, по якому наніс авіаудар літак російських окупантів. Таким чином політолог показав протест проти рішення Nestle залишитись на російському ринку.

Про це він повідомив у Facebook, показавши відео з написом.

"Nestle не виходить із російського ринку, мовляв, продають там товари першої необхідності та товари для дітей... А дітей вони ж покинути не можуть...

Так от, Nestle, за ваші гроші бомблять дітей в Маріуполі та по всій Україні, в театрі, пологових будинках та мирному житлі.Навіть там, де є надписи ДІТИ.І вам чомусь все рівно. Більш того, ви це фінансуєте.

Закриття продажів KitKat та Nesquik це звичайно мужній вчинок, але сотні інших брендів й надалі продаються на ринку рф. А компанія фінансує сплатою податків ракетні удари по українських дітях та мирних жителях.Nestle кривава корпорація, котра намагається закрити очі на смерті мирних жителів та дітей.Надпис на території їх офісу, нагадуватиме їм про надпис котрий зробили у Маріуполі, коли ховались від авіаудару ДЕТИ!", - написав він.