RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Путін боїться людей зі зброєю? На похороні Жириновського помітили курйозний момент

Сьогодні, 8 квітня, відбулись похорони російського політика Жириновського, на які приїхав і сам Путін. Під час його прощання із одіозним депутатом служба безпеки вивела з зали усіх, зокрема й почесну варту, яка мала при собі зброю.

Про це свідчать фото та відео з похоронів.

У момент покладання квітів Путіним із зали зникла почесна варта, яка стояла за труною Жириновського. Коли російський диктатор підходив до труни, служба безпеки вивела двох представників почесної варти, що мали при собі зброю.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Однак, існує й інший варіант розвитку подій. Ймовірно, Путін і не був присутній на церемонії поховання в Москві, оскільки кадри з цієї події різняться між собою і літаки зі сторони Уралу до Москви не літали. У РФ практикують поширення підроблених відео, на яких нібито присутній справжній Путін, але кожного разу російські монтажери допускаються прикрих "ляпів".

У будь-якому разі це відео доводить маніакальний страх смерті, який вже багато років переслідує Путіна.

Раніше "Апостроф" писав про реакцію користувачів соцмереж на смерть відомого українофоба та шовініста Жириновського. У мережі його смерть прозвали "відправленням Жириновського на концерт до Кобзона".