RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Дощів поменшає: якою буде погода у Страсну п'ятницю в Україні

В Україні Страсну п'ятницю відзначають 22 квітня - зазвичай теплий весняний день, однак в цьому році повітря ще не встигло прогрітися через постійні дощі. Сьогодні сонце посміхнеться лише південним регіонам, Харківській, Закарпатській та Дніпропетровській областям.

Про це свідчить прогноз погоди від Укргідрометцентру.

Фото: Карта погоди на 22 квітня

Сьогодні, 22 квітня, сонце завітає у більшу кількість областей, у той час як вчора воно порадувало лише Закарпаття та Луганщину.

У південних регіонах та АР Крим нічна температура повітря становила +5+8 градусів, а вдень завдяки сонцю стовпчик термометра покаже від +12 до +16 градусів тепла. Очікується помірні південний та південно-західний вітри.

На сході України в Луганській та Донецькій областях прогнозуються опади з нічною температурою в межах +6+8, а денною +12+14 градусів. Водночас на Харківщині буде сонячно з мінливою хмарністю. Там нічна температура +5+7 градусів, а денна +11+13 градусів тепла. Переважатимуть західні вітри.

У центральних та північних регіонах дощитиме. Винятком буде Дніпропетровська область, де спостерігатиметься мінлива хмарність. Середня нічна температура +3+6 градусів, а денна +10+13 градусів.

Західні регіони переважно теж накриє дощова погода з нічною температурою +3+6, а денна - +10+12 градусів. У Чернівецькій області буде хмарно без опадів. Водночас на Закарпатті на небі час від часу з'являтиметься сонце, яке вдень прогріє повітря до +11+13 градусів.

У Києві прогнозують нічні та денні опади у вигляді дощу. Вночі стовпчик термометра знаходиться в межах +4+6, а вдень незначне потепління від +9 до +11 градусів.

На всій території України, окрім сходу та півдня, очікується південно-східний вітер зі швидкістю 7-12 м/с.

Раніше "Апостроф" писав, що на Великдень більшу частину України накриє негода з грозами.