RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сервісцентри МВС відновили запис до е-черги: як це зробити

Сервісні центри МВС, як у міському застосунку "Київ Цифровий", відновили роботу попереднього запису в електронну чергу по всій Україні, що не функціювала після початку повномасштабної війни в Україні, яку розпочала Росія, через постійні кібератаки сайтів держструктур.

Про це повідомляє Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України.

Записатися до сервісних центрів МВС нового зразка можна на офіційному сайті Головного сервіс-центру МВС. Для цього потрібно обрати розділ "Запис в електронну чергу", далі треба пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA, вказати місце отримання послуги, обрати послугу та дату і час відвідування сервісного центру.

Запис на складання практичного іспиту можна здійснити через термінал е-черги, який є у приміщенні сервісного центру МВС або у порядку живої черги.

"Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток тільки для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом. Тут діє інший алгоритм. Талон варто брати у терміналі, що встановлений у приміщенні сервісного центру МВС або за його відсутності - в порядку живої черги", - йдеться у повідомленні.

Також українці можуть отримати додаткову інформацію та консультацію за телефоном: (044)290 19 88 або у повідомленнях на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС у Facebook.

Нагадаємо, що українцям, житло яких зруйноване або пошкоджене через війну, тепер можна звернутися за компенсацією до Центру надання адміністративних послуг(ЦНАП) або нотаріуса.