RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

$15 тисяч за голову: у Криму оголосили "полювання" на капітана, який керував ударом по Вінниці

Проти українців воює не лише кремлівський диктатор Володимир Путін - не особисто він запускає ракети по мирних містах та селах, не особисто він ґвалтував українок і мародерував у будинках. Тому українці хочуть покарати всіх, хто причетний до звірств. Зараз у Криму розпочали "полювання" на російського командира, який наказав бомбити Вінницю.

Про це повідомила 72-а окрема механізована бригада (ОМБр) імені Чорних Запорожців.

Так, на території тимчасово окупованого кримського півострова розшукують командира окремого дивізіону підводних човнів флоту РФ Анатолія Варочкіна. Саме він наказав обстріляти Вінницю крилатими ракетами. За голову цього злочинця народні месники готові заплатити 15 тисяч доларів.

Варочкін є капітаном окремого дивізіону підводних човнів Чорноморського флоту РФ. Саме він віддав злочинний наказ, який забрав десятки життів, а виконав його командир підводного човна Алроса Денис Сопін. Йому також не зійде з рук цей злочин.

Раніше "Апостроф" показував безневинних жертв, чия кров опинилася на руках цього військового злочинця.

Як повідомлялося, вдень 14 липня російські окупанти вдарили ракетами по центру Вінниці, в результаті чого загинули 23 особи, 30 вважають зниклими безвісти і понад сотню постраждали. У мережі показали відео моменту удару із камер відеоспостереження.