RU  UA

Ракетний терор: навіщо Росія б'є по українським містам, вбиваючи дорослих та дітей

Ракетні удари по Україні – це форма помсти українцям за їхній опір, непоступливість, за фанатичну завзятість, з якою вони дають відсіч окупантам. Рашисти хочуть змусити суспільство і владу піти на поступки, але отримують зворотний ефект.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер.

Він вважає, що ракетні удари окупантів по мирних містах України – це особлива форма помсти, яку використовують рашисти. І поки вони мають ці ракети - вони їх запускатимуть, забираючи життя у невинних людей.

"Останнім часом це не єдина трагедія. Нещодавно Україну шокував ракетний удар по Часовому Яру, де загинули 48 людей. Ці удари робляться для того, щоб українці обрали життя іммігрантів і залишали українські міста? Навіщо взагалі терор потрібен?" - запитує журналіст.

Він вважає, що це спроба впливати на суспільство, впливати на владу.

"Для тих же цілей існує арабський терор проти нас в Ізраїлі. З цією ж метою Росія веде свій ракетний терор. Все робиться для того, щоб залякати, щоб змусити піти на якісь поступки. Але, мені здається, це ефект це має зовсім зворотний", - зазначає Ауслендер.

Більше читайте у матеріалі - Росія спеціально б'є ракетами по мирних людях, але отримує зворотний ефект - ізраїльський журналіст.