RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зовнішність оманлива: 6 ознак того, що людині краще не довіряти

За приємною зовнішністю може ховатися далеко не приємна людина і навпаки. Проте є ознаки, якими можна вирахувати тих, від кого краще триматися подалі.

"Апостроф" розповідає, на що треба звертати увагу.

Людина - поганий друг

Ці люди будуть поруч, поки все добре, але знайдуть безліч причин зникнути, якщо у вас щось іде не так. Він не відгукнеться навіть на пряме прохання про допомогу, тому що його серце закрите.

Зла людина

Люди, яких природа обділила чуйністю та добросердям, ніколи не зможуть стати добрими друзями. Він прагне переваги над іншими, вивідує їхні секрети, щоб використовувати цю інформацію для маніпуляції.

Читайте також: "Отрава" для кохання: психолог назвала чотири ознаки швидкого розриву стосунків

Людина боїться відповідальності

Ці люди знайдуть сто відмовок та виправдань, чому не дотримав слова чи не виконав обіцяне. Вони з легкістю і без зазріння совісті підставлять когось іншого, щоб не відповідати самому.

Людина маніпулятор

Така людина ніколи не буває щирою до кінця, її основний пріоритет - керувати ситуацією та оточуючими у своїх інтересах. Вони самостверджуються з допомогою ошуканих чи використаних з власною метою людей.

Людина провокує конфлікти

Люди із злим серцем живляться енергією конфлікту, тому часто провокують їх. Він стравлює людей один з одним, залишаючись осторонь та із задоволенням спостерігаючи за сваркою. Він може також навмисне заважати примиренню опонентів.

Людина хоче все контролювати

Ці люди хочуть відчувати свою значущість і не знаходять для цього нічого кращого, ніж підкоряти людей. Усередині зла людина нікому не довіряє і всіх боїться, тому прагне взяти все під свій контроль.

Раніше "Апостроф" публікував поради психолога, як стати щасливим після 40 і розпочати життя спочатку.