Омлет - одна з найпопулярніших страв з яєць, які, до речі, сильно подорожчали в Україні. Кожен готує його по-своєму, але є кілька хитрощів, як приготувати омлет кремової текстури.
"Апостроф" розповідає, як зробити омлет, схожий на заварний крем.
Найважливішою умовою є низька температура приготування. Наливати яєчно-молочну суміш потрібно на холодну сковороду, а потім увімкнути вогонь.
У процесі приготування майбутній омлет необхідно постійно перемішувати лопаткою. Як тільки сковорідка нагріється, її потрібно зняти з вогню та продовжити помішувати масу. За хвилину знову поставити сковороду на вогонь – і так кілька разів.
Читайте також: Без борошна та цукру. Як приготувати смачні та легкі сирники з манною крупою
Омлет, який смажився таким чином, отримує кремову текстуру, він дуже ніжний і буквально тане у роті.
Раніше "Апостроф" розповідав, як за 15 хвилин спекти м'яке сирне печиво з медом.