RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Буде схожий на заварний крем: лайфхаки з приготування омлету

Омлет - одна з найпопулярніших страв з яєць, які, до речі, сильно подорожчали в Україні. Кожен готує його по-своєму, але є кілька хитрощів, як приготувати омлет кремової текстури.

"Апостроф" розповідає, як зробити омлет, схожий на заварний крем.

Найважливішою умовою є низька температура приготування. Наливати яєчно-молочну суміш потрібно на холодну сковороду, а потім увімкнути вогонь.

У процесі приготування майбутній омлет необхідно постійно перемішувати лопаткою. Як тільки сковорідка нагріється, її потрібно зняти з вогню та продовжити помішувати масу. За хвилину знову поставити сковороду на вогонь – і так кілька разів.

Читайте також: Без борошна та цукру. Як приготувати смачні та легкі сирники з манною крупою

Омлет, який смажився таким чином, отримує кремову текстуру, він дуже ніжний і буквально тане у роті.

Раніше "Апостроф" розповідав, як за 15 хвилин спекти м'яке сирне печиво з медом.