Лайм

Буде готове за 15 хвилин. Рецепт м’якого сирного печива з медом

Побалуйте своїх близьких

Під час війни в Україні домашня випічка – оптимальний спосіб використання доступних інгредієнтів. Більше того печиво, пряники та кекси довго зберігаються та піднімають настрій і дітям, і дорослим. І якщо ви вже робили класичне печиво Хрустики до чаю або віденське печиво з варенням, спечіть сирне. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася авторка блогу про материнство antonina_okey в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: кисломолочний сир (350 г), борошно (1,5 склянки), яйця (1 шт.), розпушувач (1 ч. л.), мед (2 ч. л.), сіль (щіпка), ванілін (щіпка), рослинна олія (4 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Змішуємо в глибокій мисці сир, яйця, просіяне через сито борошно, розпушувач та мед. Додаємо щіпку солі, ванілін та рослинну олію. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

Читайте також: рецепт смачного вівсяного печива з бананом.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером.

Присипаємо робочу поверхню борошном і розкочуємо тісто. З нього формуємо невелике печиво за допомогою ножа – нарізаємо ромбиками. Або за допомогою спеціальних фігурних форм. Викладаємо печиво на деко, залишаючи між кожним невелику відстань.

Ставимо його у розігріту духовку і випікаємо приблизно 15 хвилин. Потім дістаємо і чекаємо, поки воно трохи охолоне.

Подаємо м'яке сирне печиво до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/antonina_okey

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні