Лайм

Буде готове за 15 хвилин. Рецепт м’якого сирного печива з медом

Побалуйте своїх близьких

Під час війни в Україні домашня випічка – оптимальний спосіб використання доступних інгредієнтів. Більше того печиво, пряники та кекси довго зберігаються та піднімають настрій і дітям, і дорослим. І якщо ви вже робили класичне печиво Хрустики до чаю або віденське печиво з варенням, спечіть сирне. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася авторка блогу про материнство antonina_okey в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: кисломолочний сир (350 г), борошно (1,5 склянки), яйця (1 шт.), розпушувач (1 ч. л.), мед (2 ч. л.), сіль (щіпка), ванілін (щіпка), рослинна олія (4 ст. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Змішуємо в глибокій мисці сир, яйця, просіяне через сито борошно, розпушувач та мед. Додаємо щіпку солі, ванілін та рослинну олію. Все ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.

Читайте також: рецепт смачного вівсяного печива з бананом.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером.

Присипаємо робочу поверхню борошном і розкочуємо тісто. З нього формуємо невелике печиво за допомогою ножа – нарізаємо ромбиками. Або за допомогою спеціальних фігурних форм. Викладаємо печиво на деко, залишаючи між кожним невелику відстань.

Ставимо його у розігріту духовку і випікаємо приблизно 15 хвилин. Потім дістаємо і чекаємо, поки воно трохи охолоне.

Подаємо м'яке сирне печиво до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/antonina_okey

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати