RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Як покращити роботу мобільного інтернету при слабкому сигналі: українцям дали поради

Українці навіть під час аварійних відключень електроенергії можуть скористатися мобільним інтернетом.

Корисні поради громадянам у своєму матеріалі розповідає "Апостроф".

Як відомо, під час аварійних відключень електроенергії може "лягти" навіть мобільний зв’язок. Разом з тим, у громадян залишається можливість скористатися інтернетом на своєму смартфоні за певних умов.

Читайте також: Чому під час відключення світла зникає зв'язок і що з цим робити

Для того, щоб був зв’язок з родичами, заздалегідь необхідно завантажити полегшені версії застосунків, які здатні працювати навіть за мінімального сигналу мобільної мережі. Мова йде про додатки Facebook Lite, Messenger Lite, Google Go та Google Maps Go.

Окрім цього, необхідно увімкнути функцію офлайн-роботи в Google maps та завантажити потрібні карти за наявності мережі. Також в мобільному операторі "Київстар" розкрили лайфхак, який дозволить українцям користуватися месенджерами під час відключень електроенергії.

"В мессенджерах можна відключити автоматичне завантаження мультимедійних повідомлень і відтворення потокового відео. Це дозволить зменшити навантаження на базові станції", - додали представники "Київстару" у спілкуванні з "Апострофом".

Також читайте повну версію матеріала "Апострофа": Телефони українців перетворюються на "цеглини": чому зв'язок "вмирає" разом зі світлом