RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як вибрати кондиціонер з функцією обігріву - поради від експертів

партнерський матеріал

У період з 21 по 28 листопада в Україні очікується Чорна п'ятниця, і це шанс купити топовий кондиціонер із великою знижкою. Техніка актуальна не лише влітку, деякі моделі працюють на обігрів.

Розглянемо, як правильно вибирати, на які характеристики звернути увагу.

Тип двигуна: особливості

У Чорну п'ятницю можна купити зі знижкою кліматичне обладнання з інверторними моторами та звичайними. Вибираючи, враховуйте такі фактори:

Мінімальна температура за вікном. Моделі із звичайними двигунами можуть працювати на обігрів, якщо градуси на вулиці не перевищують -5. Для холодних зим, коли температура опускається до -15 і нижче, варто розглянути кондиціонери з інверторними моторами.

Рівень шуму. Звичайні двигуни працюють голосно. Якщо сторонні шуми відволікають вас від справ чи відпочинку, варто розглянути моделі на основі інверторів.

Вартість та продуктивність. Моделі з топовими компресорами дорожчі, але вони більш ефективні і довговічні. У Чорну п'ятницю варто придбати кондиціонер з інвертором, звичайні мотори поступаються продуктивністю.

Потужний кондиціонер здатний замінити декілька конвекторів. Завдяки потоку теплого повітря житло рівномірно прогрівається за короткий проміжок часу.

Дизайн та основні характеристики

Кліматичне обладнання поєднується з інтер'єром кімнати. Розрізняють такі типи пристроїв: - підлогові; настінні; стельові. Для маленьких кімнат підійдуть моделі для підлоги: їх легко переміщати, вони компактні. Настінні та стельові - варіант для просторих квартир та будинків. У невеликих кімнатах органічно виглядають світлі моделі, які візуально розширюють місце. Також слід звернути увагу на додаткові характеристики.

У Чорну п'ятницю варто пошукати за знижками техніку з високими показниками потужності, яка забезпечить комфортний мікроклімат за низької температури за вікном.

Додаткові параметри та можливості

У день розпродажу варто пошукати моделі з такими можливостями зі знижок:

Нічний режим. При включенні функції кондиціонер підтримує комфортну температуру. Датчик аналізує мікроклімат та налаштовує роботу автоматично.

Дегідратація. Якщо повітря перенасичене вологою, може з'явитися пліснява на меблях і стінах. Кліматичне обладнання з опцією дегідратації виконує роль осушувача.

Очищення повітря. Актуально для людей із алергією. Техніка очищає атмосферу від пилу та інших мікрочастинок.

Деякі моделі підтримують керування зі смартфона. Це зручно, оскільки не потрібно підходити до техніки, щоб виставити температуру чи режим.