Картопля є одним з найпопулярніших коренеплодів у світі - його подають і до святкового столу, і готують мало не щодня як гарнір.
"Апостроф" пише, якими спеціями та прянощами можна урізноманітнити страви з картоплі, щоб змінити та покращити його смак.
Якщо ви ще не знали, то часник є чудовою спецією для картоплі.
Читайте також: Як зробити смачну хрустку картоплю в духовці: корисні поради
При запіканні достатньо додати пару щіпок, щоб страва розкрилася в новому, неповторному смаку.
Його можна додавати разом із сіллю та чорним перцем і від цього страва стане тільки кращою.
Замість часнику можна додати також прованські трави чи суміш для плову. Також картоплю відмінно доповнить куркума, коріандр, імбир та базилік.
У зв'язку з цим незайвим буде згадати, як найпростіше почистити часник і швидко позбутися його запаху.