RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Привітання з Новим роком 2023 для бабусі та дідуся

Українці з нетерпінням чекають Нового року, тому що всі в глибині душі надіються на диво. У святкових приготуваннях важливо не забути привітати найрідніших людей.

"Апостроф" підготував чудові привітання з Новим роком 2023 для бабусь та дідусів від внуків та внучок.

Читайте також: Як правильно провести старий рік та зустріти новий: важливі поради

***

Улюблений дідусь, бажаю тобі чудового новорічного свята з гарним снігом, прикрашеною ялинкою, багатим столом, а також теплими привітаннями від рідних і близьких людей. Я щиро вдячний тобі за те, що ти завжди підтримуєш мене, схвалюєш мої вчинки, вчиш мене життя, радиш, як вчинити в тій чи іншій ситуації. Нехай у тебе в серці і на душі буде завжди тепло і сонячно!

***

Рік новий іде новим кроком,
Дідуся й бабусю вітаєм з Новим роком!
Бажаєм здоров'я, доброї надії,
Хай в новому році збудуться мрії,
А святкова колядка на Різдво Христове
Дарує вам Віри, Надії й Любові.

***
Дорогі бабуся та дідусь, вітаємо з чарівним та чудовим святом — Новим роком! Як би не кружляли хуртовини, не тріщали морози, у вашому будинку завжди тепло та затишно, легко та весело. Нехай рік, що приходить, принесе ще багато радісних подій, приємних сюрпризів, щедрих подарунків. Нехай сім'я міцніє та росте. Благополуччя вам і величезного щастя.

***
Хай Новий рік
Загляне у віконце,
Відчинить двері
Щастя і добра,
Щоб і в морози
Тобі світило сонце,
Любов зоріла
Від ласки і тепла.

***
Люба бабуся! Ми від щирого серця хочемо привітати тебе з наступаючим Новим роком! Хочемо побажати міцного здоров’я, великої радості і всього-всього самого найкращого. Нехай всі твої бажання здійсняться в цьому році. Ти в нас сама чудова, і для нас ти найдорожчий чоловік. Зі святом!

***

Дідусь, з Новим роком тебе. Бажаю в новому році приймати мудрі і вірні рішення, досягати високих цілей і поваги, радіти затишку вдома і любові рідних сердець, відкривати двері для добрих гостей і завжди чекати хороших новин.

***

Дорогі наші Бабуся та Дідусь! З прийдешнім вас Новим роком! Бажаємо, щоб ви й надалі йшли роками, міцно тримаючи один одного за руку, підтримували один одного у всіх справах, щоб радісних подій наступного року було більше, ніж сумних. Не хворійте та не сумуйте.

***

Дорога бабуся! Хочу, щоб в цей зимовий новорічний вечір добрий настрій і казкова атмосфера заповнили твій будинок чудесами, щастям і приємними несподіванками. Нехай завжди з тобою будуть удача і спокій!

***

Рік новий іде новим кроком,
Дідуся й бабусю вітаєм з Новим роком!
Бажаєм здоров'я, доброї надії,
Хай в новому році збудуться мрії,
А святкова колядка на Різдво Христове
Дарує вам Віри, Надії й Любові.

Раніше ми писали, що не варто дарувати у Новий рік, бо Кролику це не сподобається.