RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Сама заробила: учасниця скандалу з українцями у Куршевелі вирішила виправдатися

Українська блогерка Аліна Варакута написала виправдання за "гучне" святкування на честь її дня народження у Куршевелі. У скандалі фігурують бізнесмен Сергій Ошеровський, якого розшукує МВС України, та його дружина.

Про це Варакута написала у своєму Instagram.

Читайте також: "Постригти" Жеваго: чому влада взялася за олігарха

Вона стверджує, що в житті "не торкалася державних грошей", а святкування влаштувала на власні. Дівчина каже, що сума грошей, витрачених на допомогу Україні, перевищує витрати на свято. Судячи з соцмереж, заробляє вона на криптовалюті.

"Так, ми витратили певні гроші на святкування. Але це наші особисті кошти, зароблені нашою чесною працею. Якщо хтось із українців зараз оновить старе авто на нове, він теж буде винен? Так, я перебуваю за кордоном. Моя робота, яка на 100% пов'язана з доступом до інтернету 24/7, в Україні без світла була б неможлива", – зазначила вона.

Також пояснила присутність українського прапора та пісень "актом демонстрації незламності українського народу".

"І це був акт незламності українського народу за будь-яких часів. І нам не було страшно, що на цьому курорті можуть бути росіяни і може виникнути якийсь конфлікт, тому що наша позиція – категорична", – сказала Варута.

Вона вибачилася за опубліковані фото з розкішного заходу. Каже, що розуміє, що через війну могла когось сильно образити, фото насправді мали нести "переможний настрій".

Судячи з соцмереж обранця Аліни Дмитра Величка, він товаришує з Ошеровським, якого пов'язують із депутатом від забороненої ОПЗЖ Вадимом Столаром.

Нагадаємо, у мережу потрапило відео з групою українців, які у ресторані "Багатель" французького гірськолижного курорту Куршевель, де затримали колишнього народного депутата та олігарха Костянтина Жеваго, замовили шість пляшок дорогого шампанського "Кристал" з прапором України під відомий трек "Вова, ї**ш їх, бл**ь".