RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

"ВліпиЗаПеремогу": Тарас Тополя, Василь Байдак та волонтери взяли участь у мотиваційному відео Любомира Левицького

Молодіжна ініціатива #ВліпиЗаСебе презентувала нове мотиваційне відео на підтримку волонтерського руху та професійного громадського сектору в Україні.

Головний меседж ролика - показати трансформацію кожного молодого українця в цей складний період в історії країни. Поки ЗСУ захищають нас на передовій, волонтери борються в тилу, їхній боротьбі присвячене відео "Вліпи за Перемогу".

Режисером ролика виступив Любомир Левицький, який від початку повномасштабного вторгнення бере участь у волонтерських проєктах, підтримує військових та знімає документальне кіно про українські реалії.

Герої відео — яскраві представники волонтерського руху України, соціально відповідальні люди та громадські організації. Серед них Power Kit — винахідники, що безкоштовно забезпечують ЗСУ павербанками, створеними з використаних електронних сигарет; 11-річна Валерія Єжова, що збирає гроші для армії, граючи в шашки; лідер гурту "Антитіла" та співзасновник однойменного благодійного фонду Тарас Тополя; стендап-комік і найкреативніший "збирач" коштів на потреби військових Василь Байдак; борець із корупцією Віталій Шабунін; проєкт відновлення Brave To Rebuild, благодійний фонд Happy Paw та інші.

"Ми збудуємо нову Україну не угодою зі страхами, а перемогою над ними. Проєкт #ВліпиЗаСебе саме про таких українців та українок. Сміливих жити далі. Сміливих будувати нове життя. Сміливих об’єднати сьогодні весь світ навколо ідеї свободи та демократії. Проєкт цінний тим, що надихає інших. Наші герої заряджають, надихають та викликають повагу. Ми всі зараз разом у цьому процесі допомоги. Ми — українці!" — коментує Любомир Левицький.

"Наша мета — нагадати, що війна триває, і кожен з нас може зробити свій внесок у Перемогу: вліпити за себе та своє майбутнє. У нас одна мрія на всіх і ми робимо все, аби вона здійснилась: кожен на своєму місці. Кожен з нас боєць. І кожен — фронт", — розповідає Тетяна Коврига, директорка GoGlobal.

Відео створено в рамках проекту #ВліпиЗаСебе, що втілюється в межах програми сприяння громадській активності "Долучайся!", яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується Pact в Україні.