RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Скільки потрібно знищити окупантів для перемоги над Росією: військовий дав цікавий прогноз

Військовослужбовець ЗСУ Олександр Матяш з позивним "Мадяр" заявив, що нічого не зміниться щодо війни в Україні, навіть якщо українські бійці ліквідують мільйон російських окупантів. Але треба діяти комплексно - знищувати їх стільки, скільки умовно міст та вулиць у Росії, щоб кожен з росіян задумався, чи хоче він бути наступним, а також тиснути економічно.

Про це він повідомив в етері Апостроф TV.

Читайте також: "Їх не варто недооцінювати": Данилов озвучив стратегію Росії на 2023 рік

"Є цифра у мільйон, начебто, коли ми знищимо мільйон росіян, щось зміниться. Не зміниться. У них мобілізаційний резерв порядку 15 мільйонів. Це люди, яких вони умовно можуть притягнути до війни з Україною. Це дуже багато. Їх треба знищувати рівно настільки, щоб в кожному населеному пунктів, на кожній вулиці у Росії, хтось з них загинув. І коли повістка прийде іншому мешканцю того чи іншого населеного пункту, щоб він замислився, а чи хоче він бути наступним", - пояснив Мадяр.

Водночас він не знає, скільки для цього треба вбити російських військових. За словами бійця ЗСУ, це має бути комплекс заходів, включно з економічними, аби росіяни й жили погано.

"У них має закінчитися туалетний папір, макарони, електрика та інше", - уточнив Олександр Матяш.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Війна закінчиться не раніше 2024-2025 років і це оптимістична дата – захисник Бахмуту "Мадяр"

Нагадаємо, за минулу добу в Україні загинуло 600 російських окупантів.